Popular Posts

Editor Si NhọRọ - 2024

Ogo nke ndị na-emepụta ngwa ngwa akwa

Pin
Send
Share
Send

AhaNkọwaEmepụtara ngwaahịa
Fennel GmbH & Co. KG
Otu ụlọ ọrụ German nke nọ na ahịa ụwa kemgbe ihe karịrị afọ 30. N'oge a niile, a na-ahụta ya dịka otu n'ime ndị isi na mpaghara ahịa a. Iguzo iche site na otutu ndi asọmpi, ụlọ ọrụ ahụ dabere na ihe ọhụrụ. Ihe ndi ahia ha bu ihe di iche site na ergonomics, nke ndi German na nke mbu.Nghọta na mortise ngwá ụlọ ịlesụ.

Ihe kpuru ìsì maka arịa ụlọ kichin.

Usoro mkpofu ahihia.

Ejiri mkpofu ahihia.

Hafele
Germanlọ ọrụ German ọzọ nwere afọ iri itoolu nke akụkọ ntolite. Ngwakọta nke ngwa na ngwa nwere ihe karịrị 200 puku ngwaahịa. N'etiti onyinye nke ụlọ ọrụ ahụ, ị ​​nwere ike ịhọrọ mpaghara nke ga-adabara gị na imewe, ọdịdị na agba.Usoro ulo.

Fasteners na ejikọta ọcha.

Aka maka ụdị ụlọ niile.

Ime ụlọ na ọkụ n'èzí.

Braun
Dabere na aha ahụ, mmadụ ga-eche na nke a bụ akara German ọzọ, mana ee e. Brown bụ ụlọ ọrụ ndị Ukraine, nke dị na Kiev, nke hiwere na 1999. Na mgbakwunye na ngwa, ha na-arụ ọrụ na imepụta kabinet na ihe ndozi.Siri usoro.
Boyard okpo
Companylọ ọrụ Russia si Yekaterinburg bụ nke anọ n'ọnọdụ ogo. N'eziokwu, a na-eme ngwaahịa niile dị na China. Isi nduzi bụ ngwaahịa maka kichin. Nke a bụ ngalaba achọrọkarị, na ekele maka nke a, ụlọ ọrụ ahụ nwere 30% nke ahịa ngwaike Russia.Adị na-akwado.

Zọ mbata ụzọ.

Ọnụ ụzọ na-adabere.

Igbe igwe na-agba ọsọ.

Usoro bọọlụ maka ndị na-ese ihe.

GTV
Nchegbu Polish dị nso na isi obodo. Companylọ ọrụ ahụ abanyela n'ahịa maka afọ 20. Na mgbakwunye na akwa arịa, ụlọ ọrụ ahụ na-arụpụta oriọna na ibe, ndị na-agbanwe ọkụ, eriri mgbatị na nkwụnye nkwụnye na nsonaazụ USB.Ntuziaka bọọlụ nke ọdịiche dị iche iche (ele mmadụ anya n'ihu na ndọtị zuru ezu, yana ọnụ ụzọ dị nso, ntinye zoro ezo).

Ngwongwo ụlọ na-adabere (n'elu, ọkara-elu, nkuku, n'ime, iko).

AMIG
Akara Spanish nke bidoro na afọ iri anọ nke narị afọ gara aga. Isi uru nke ngwaahịa a bụ ngbanwe nke ihe. Yabụ ọ bụrụ na mmebi nke ụfọdụ akụkụ, ị gaghị agbanwe usoro ahụ dum.Loops.

Furniturezọ ụlọ.

Nko.

Itienna

Blum
Akara a ma ama n’ụwa niile nke nọchitere anya ya n’akụkụ ọ bụla nke ụwa. Mgbe ịzụrụ ngwaahịa Blum, ị nwere ike ijide n'aka na ị na-azụ ngwaahịa dị oke mma. Companylọ ọrụ a na-arụ ọrụ oge niile na mmepe ọhụụ iji mee ka arịa ụlọ rụọ ọrụ nke ọma. Mana ị ga-akwụ ụgwọ ọtụtụ ụgwọ maka mma na mma.Usoro retractable.

Ebuli usoro.

Usoro mgbado.

Hettich
Akara German nke ama ama n’uwa niile. Ọ malitere akụkọ ihe mere eme na njedebe nke narị afọ nke 19. Mana n'ahịa ụlọ nke ngwa ngwa, ụghalaahịa pụtara na 1995. Taa ngwaahịa ụlọ ọrụ ahụ nwere ogo, ịdị ntụkwasị obi na ogologo oge. A na-egosipụta ngwaahịa ụlọ ọrụ n'ọtụtụ dịgasị iche, yabụ onye ọ bụla nwere ike ịhọrọ ihe ọ chọrọ.Loops.

Ebuli na mpịachi usoro.

Usoro drawer.

Nduzi drawer.

Ejiri akwa maka ibo ụzọ na mpịachi.

Ngwongwo ụlọ.

Uwe mkpuchi akwa.

TBM
Ndị na-arụ ọrụ n'ime ụlọ site na St. Petersburg nwere ọtụtụ ngwaahịa. Na mgbakwunye na akwa arịa, ha na-emepụta windo na ọnụ ụzọ, agba na varns na ọtụtụ ndị ọzọ. Na uzo ọ bụla ụlọ ọrụ bụ otu n'ime ndị isi ahịa. Taa TBM na-emekọ ihe karịrị ụdị iri na abụọ.Na-ejuputa maka oche.

Ngwá ụlọ na-akwado.

Loops.

Ebuli usoro.

Adị na-akwado.

Itienna

Nko.

Usoro ndọtị.

Sisit ụzọ ụzọ.

Sistemụ idozi facade.

Ndị na-eme mkpọtụ.

Nkeji edemede:

Pin
Send
Share
Send

Lelee vidiyo ahụ: Top 5 G-Shock Watches For $200 (July 2024).

Ahapụ Gị Ikwu

rancholaorquidea-com