Popular Posts

Editor Si NhọRọ - 2024

Kedu ihe LOL pụtara na otu esi eji LOL

Pin
Send
Share
Send

Okwu a na-anụkarị site na asụsụ ndị ntorobịa bụ okwu nkịtị. Onye ọ bụla na-eji Intanet eme ihe ezutewo mkpọtụ "LOL" (lol). Kedu ihe okwu LOL pụtara, otu o si pụta n'asụsụ ahụ na otu esi eji ya n'ụzọ ziri ezi na nkwukọrịta canntanetị nwere ike ịchọta n'isiokwu a.

Na-ekwurịta okwu na nnọkọ, na nkọwa na nkata na VKontakte ma ọ bụ Facebook, onye ọ bụla zutere okwu ahụ LOL, na-ekwupụta mmetụta uche nke ọchị siri ike, ọchị na-ada ụda. Na mbu, a na-akpọ okwu a ọnụ ọchị nke nwere ihe yiri ya, ugbu a ọ nọchiri ya na mmekorita na nkọwa.

Mmalite nke okwu LOL

N'iji uzu okwu a, mmadu ole na ole na-eche banyere mmalite ya na ihe o putara. LOL bụ ndebiri ma ọ bụ nkenke okwu sitere na mkpụrụedemede ukwu nke okwu, dị ka okwu IMHO. Nkọwa okwu a sitere na asụsụ Bekee.

Okwu LOL zuru oke dị ka nke a: Na-achị ọchị ma na-asụgharị n'ụzọ nkịtị "ịchị ọchị n'olu dara ụda". Enwere uzo okwu okwu a nwere otutu ochi, nke nwere ntughari “otutu ochi”.

N'ihi otutu ojiji, mgbe nyochachara asụsụ n'asụsụ mmalite nke 2011, edere ya na Oxford Dictionary.

Nke a bụ agbaziri ego, ya mere o ziri ezi ide mkpụrụedemede niile na nnukwu mkpụrụedemede "LOL" ma ọ bụ "LOL". Ma edebebeghị mgboonu na ọkọwa okwu asụsụ Russian, a na-eji ụdị dị iche iche na ịntanetị: LOL, lol, LOL na lol. Ọtụtụ na-egosi na mkpoputa okwu a dị ka mkpụrụedemede Russia Y, nke a na-ejikarị egosi ọchị, ịchị ọchị, na njakịrị.

Etu esi eji LOL vKontakte

Slang malitere ma na-arụ ọrụ na netwọkụ mmekọrịta na ọgbakọ. A na-ahụkarị ya na nnukwu ntanetị kacha ewu ewu na CIS - Vkontakte. Na mmekorita, a na-eji okwu ahụ mgbe ọ dị mkpa iji gosipụta mmetụta nke ịchị ọchị sitere n'obi. Iji maa atụ, ị gụchara ozi na-atọ ọchị na VK, ị ga-eji okwu LOL zaghachi, na-egosi na egwuregwu ahụ, akụkọ agụmagụ, akụkọ na-atọ ọchị. Enwere ike ikwu na okwu a bụ iji gbochie ahịrịokwu iji kwado ọchị. N'ọnọdụ dị otú ahụ, a na-eme ka kọma pụta ìhè, ọ naghị enwe ihe ọ pụtara kpọmkwem, kama ọ na-egosipụta mmetụta uche.

Vidio

Okwu LOL na nwata

Eziokwu ahụ bụ na ụmụ akwụkwọ na-eji okwu ọnụ na-esonye ya na -ekwu okwu mgbọrọgwụ siri ike nke okwu na mgborogwu nke ndị na-eto eto: "Maka m, opekata mpe" gụọ ", ihe niile bụ LOL".

Ọtụtụ mgbe, ụmụ akwụkwọ na-agbagọ ihe okwu pụtara, nke ihe ọ pụtara bụ mmeghachi omume dị mma, ịchị ọchị n'ọchị nke onye na-ekwu okwu.

A na-ahụta ọchị n'etiti ndị nọ n'afọ iri na ụma n'ụzọ dị iche iche, ọ na-ewutekarị ya. Site na ebe a enwere mgbanwe na ntụgharị asụsụ nke okwu ahụ. Site n'igosipụta nkwado nke egwuregwu, LOL na-abanye n'ụdị okwu mkparị, ịkwa emo. Fọdụ ndị na-eto eto na-akpọ LOL onye onye rustic nke dara ogbi mgbe niile. N'ebe ụfọdụ, a na-egosi na amaokwu maka okwu a bụ: onye emeriri, mfe, teapot, onye nzuzu ma ọ bụ onye nzuzu. Ojiji nke a ezighi ezi ma gosipụta na onye ahụ amaghị ihe okwu eji.

Okwu a guzosie ike na oghere ịntanetị. Onye obia obula nke no na nkata na eji ya. Isi ihe bụ itinye ihe ọ pụtara n'ụzọ ziri ezi, ọ bụghị ịdị ka "shkolota" nke na-ewere LOL dị ka mkparị. Na ka aghara inwe mgbagwoju anya na otutu aha nke Lola (ọtụtụ ndị? Lol). Mana nke ahụ bụ egwuregwu, LOL.

Pin
Send
Share
Send

Lelee vidiyo ahụ: Men Of Excellent Spirit Ps. Erwin Widjaja - at BCS With English u0026 other Subtitles (September 2024).

Ahapụ Gị Ikwu

rancholaorquidea-com